Morten Skærved

Jeg har produceret to slags frossen, økologisk småkagedej, jeg selv har manglet i forretningerne hvert år til jul.
 
Jydekager står på skuldrene af den klassiske jødekage med den sprøde konsistens og den kendte smag af kanel.
Til forskel er jydekagen tilsat en smule ingefær som runder smagen af og kanelsukkeret sidder som en sprød kant på ydersiden af kagen.
 
Brunkager som smager som de skal af krydderier og mandler. Brunkagerne er uden sukat.
 
Begge typer er 100 procent økologiske – produceret med økologiske kvalitetsingredienser som smør, bornholmsk mel, rørsukker og krydderier.
 
Begge deje er meget hurtig og let at skære, så småkagerne kan blive papirstynde.
Kagerne skal bage ca. fem minutter, så med de to slags kagedej, serverer du hjemmebagte økologiske småkager på kort tid, når det passer dig og du får brun og brændt juleduft hjemme i køkkenet som bonus.
 
Bliver kagerne en succes i familien og har du god tid til jul, kan du selv gå i gang med at blande ingredienserne til dejen, for her har du opskrifterne på småkagerne.
 
Dejen er frosset i en lækker æske – så den er et godt bud på december måneds mange værtindegaver.

Dejen er produceret på Bornholm.

En rulle dej på 250 gram giver minimum 60 småkager og Irma er eneforhandler af jydekagedej og brunkagedej i 2012.
Begge ruller koster kr. 40/rulle

   © Morten Skærved | sitemap | home | admin
site by framemakers